Uge 32 (05. – 11. august 2018)

Animationsfilm (stop-motion)
  v/ Nikolaj Kilsmark

Velkommen til et grundlæggende introduktionskursus i Stop-motion og animationsfilm som billedkunstnerisk udtryksform. En fascinerende og vanedannende måde at fortælle historier på.

Teknikken er super nem at arbejde med og inviterer til eksperimenter og opfind-selv-metoder. Uanset om man arbejder med flytte-film, hvor animationen foregår direkte foran kameraet uden efterbearbejdning – eller ved brug af mere forfinet teknik.

Undervejs i opbygningen af dit eget animationsunivers vil forskellige materialer og udtryk kunne inddrages. For eksempel tegning, modellering og foto samt brug af forskellige greenscreen teknikker.

Både egen mobiltelefon og højskolens video- og computerudstyr vil kunne indgå i produktionen, for mens nogle film kan produceres direkte med din mobiltelefon, vil andre kunne bearbejdes videre i video- og fotoredigerings programmer. Som sidegevinst vil du derfor kunne få et grundlæggende kendskab til bl.a. billedbehandlingsprogrammet Adobe Photoshop og videoredigering i Adobe Premiere pro.

I undervisningen arbejdes der på Mac computere. Du er velkommen til at låne skolens video- og fotoudstyr, men du kan også medbringe dit eget.

Alle er velkommen på kurset. Fælles og individuel vejledning.

Nikolaj Kilsmark (f. 1971) er uddannet på Lunds Universitet – Critical, and Pedagogical Studies – MFA(2013), Multimedie-design KTS (2004) og Det Jyske Kunstakademi (2000).
Har siden 1999 arbejdet med deltager-basserede kunstprojekter i Danmark, Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien. Har deltaget på udstillinger i og udenfor Danmark. Bl.a. på Peoples Museum, Palæstina, Esbjerg Kunstmuseum, Nikolaj Kunsthal, Århus Kunstbygning, Den Frie Udstillingsbygning, Kunsthal Charlottenborg, Podium i Oslo, CCAA i Kabul i Afghanistan, Belgrade Art Foundation i Skopje i Makedonien, Messhall Chicagoog mange andre steder.
Nikolaj Kilsmark er ansat på Kunsthøjskolen på Ærø og bosat på Ærø.

Se mere

http://www.minority-report.dk/dansk/deltagere/haugaard_n_kilsmark.html

http://www.kkart.dk/forfatter/nikolaj-kilsmark

Pris kr. 4.390,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.