Uge 32 (05. – 11. august 2018)

SKULPTUR HYBRIDER – slip fantasien løs
v/ Andreas Schulenburg

Vi har i dag større magt over naturen end nogen sinde tidligere og kan forme i natur, genstande og materialer efter behov. For eksempel skabe skyfri himmel under afholdelse af olympiader for sådan er det bedst. Eller er det?

Velkommen til en uge, hvor vi tager magten og bruger nysgerrighed og lyst til at opfinde og nytænke skulpturen som skaberskulpturel hybrider. I alskens materialer som splittes ad og sættes sammen på ny, for at finde en form, der giver mening. Måske et formsprog der rækker bag sproget og rammer en lige i hjertekulen.

Sæt fantasien løs og kast dig ind i materialernes verden. Der skal snittes, bores, slibes, støbes, skæres, limes, bindes og skrues. Der skal laves sokler og klodser og montre og æsker og kasser. Så nye forbindelser og nye sammenhænge kan opstå i form af skulpturelle hybrider.

Den daglige undervisning vil være tilrettelagt omkring eksperimenter, opgaver, tingfinderi, teknisk hjælp og masser af snak om skulptur og kunst og virkelighed anno 2018.
Alle er velkommen på kurset.

Andreas Schulenburg (f. 1975) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2005. Har siden udstillet på udstillinger i og uden for Danmark. Arbejder med skulptur i et udvidet felt der omfatter keramik, filt, stof, tegning m.v.Som for eksempel på soloudstillingen DIY – Do It Youself i 2016 på Galleri Charlotte Fogh, hvor han satte middelalderlig dansk kalkmaleri i dialog med samtidens forbrugerkultur. Er repræsenteret af Galleri Charlotte Fogh i Århus.

Se mere

https://kunsten.nu/artguide/calendar/andreas-schulenburg-diy-do-it-yourself/

https://kunsten.nu/journal/ugens-kunstner-andreas-schulenburg/

Pris kr. 4.390,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk