Uge 32 (05. – 11. august 2018)

MALERIETS BILLEDMAGERI – og det der ligner
  v/ Asmund Havsteen-Mikkelsen

Velkommen til et malerkursus ind i billedets skabelse, hvor du introduceres for metoder og værktøjer, der kan bruges i maleriets tilblivelse. For eksempel inddragelse af fotografiske forelæg eller skitsen som afklaring af billedets muligheder.
Rumdannelse i et maleri kan konstrueres på mange måder, fra det klassiske centralperspektiviske rum til et helt abstrakt rum. På kurset vil fokus ligge på, hvordan man skaber rum med centralperspektiv.

Kurset kommer også omkring spørgsmål som komposition, beskæring, lys og stemning, og undersøger blandt andet, hvordan man kan intensivere et billede ved at male det flere gange. Alt er tilladt: opmåling, lineal, collage, overheadprojektor og især dit skæve blik for virkelighedens rum.

Den daglige undervisning vil være tilrettelagt omkring opgaver, teknisk vejledning og individuelle samtaler omkring dit eget maleri. Masser af snak, foredrag og fælles billedgennemgange.

Der kan arbejdes med både akryl og olie på dette kursus. Alle er velkommen – både øvede og uøvede.

Asmund Havsteen-Mikkelsen, f. 1977, er uddannet 2009 på Det Kongelige Danske Kunstakademi samt i 2003 i litteraturvidenskab (MA), Københavns Universitet og er netop flyttet tilbage til Danmark efter 7 år i Berlin. De seneste år har han udstillet solo på Galleri Kant, i København, på Charlottenburg Amtsgericht, i Berlin, på Fold Gallery i London, på Galerie MøllerWitt i Århus samt på Rønnebæksholm i Danmark.
Udstillingslisten i 2017 omfattede blandt andet soloudstillingen Tectonical (with Florian Schmidt), Fold Gallery, London. I 2018 udstiller Asmund Havsteen-Mikkelsen på Viborg Kunsthal (solo), samt på Gallery Kant (solo) i København.

Asmund Havsteen-Mikkelsen har solgt til Novo Nordisk Art Collection, Ny Carlsberg Fondet samt Statens Kunstfond.

Se mere

www.asmundhavsteen.net

http://denstoredanske.dk/Kunst_og_kultur/Billedkunst/Kunstnere,_danske/Asmund_Havsteen-Mikkelsen

Pris kr. 4.390,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.