Uge 32 (05. – 11. august 2018)

MALERI – og det der ligner
  v/ Asmund Havsteen-Mikkelsen

Staffeli, lærred og gode intentioner. Man skal i gang, men hvordan skabes billeder egentlig?
Velkommen til et malerkursus, hvor du introduceres for metoder og værktøjer, der kan bruges i maleriets tilblivelse. Blandt andet inddragelse af skitser, fotografiske forelæg eller andet materiale som kan være med til at afklare billedets muligheder.
Rumdannelse i et maleri kan konstrueres på mange måder, fra det klassiske centralperspektiviske rum til et helt abstrakt rum. På kurset vil fokus ligge på, hvordan man skaber rum med centralperspektiv.

Kurset kommer også omkring spørgsmål som komposition, beskæring, lys og stemning, og undersøger blandt andet, hvordan man kan intensivere et billede ved at male det flere gange. Alt er tilladt: opmåling, lineal, collage, overheadprojektor og især dit skæve blik for virkelighedens rum.

Den daglige undervisning vil være tilrettelagt omkring opgaver, teknisk vejledning og individuelle samtaler omkring dit eget maleri. Masser af snak, foredrag og fælles billedgennemgange.

Der kan arbejdes med både akryl og olie på dette kursus. Alle er velkommen – både øvede og uøvede.

Asmund Havsteen-Mikkelsen, f. 1977, er uddannet 2009 på Det Kongelige Danske Kunstakademi samt i 2003 i litteraturvidenskab (MA), Københavns Universitet og er netop flyttet tilbage til Danmark efter 7 år i Berlin. De seneste år har han udstillet solo på Galleri Kant, i København, på Charlottenburg Amtsgericht, i Berlin, på Fold Gallery i London, på Galerie MøllerWitt i Århus samt på Rønnebæksholm i Danmark.
Udstillingslisten i 2017 omfattede blandt andet soloudstillingen Tectonical (with Florian Schmidt), Fold Gallery, London. I 2018 udstiller Asmund Havsteen-Mikkelsen på Viborg Kunsthal (solo), samt på Gallery Kant (solo) i København.

Asmund Havsteen-Mikkelsen har solgt til Novo Nordisk Art Collection, Ny Carlsberg Fondet samt Statens Kunstfond.

Se mere
www.asmundhavsteen.net

http://denstoredanske.dk/Kunst_og_kultur/Billedkunst/Kunstnere,_danske/Asmund_Havsteen-Mikkelsen

https://mailchi.mp/689070b6821f/fernisering-asmund-havsteen-mikkelsen-demolition-1311309?e=fa3ac0db81

Pris kr. 4.390,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk