Uge 32 (02. – 08. august 2020)

PLEIN AIR – friluftmaleri i akvarel og akryl
v/ Anne Skole Overgaard

Det klassiske studie i fri luft “en plein air”, opstod i slutningen af 1700-tallet og dannede siden grundlag for impressionismen. I Danmark blev friluftsmaleriet introduceret med guldaldermalerne og blev efterfølgende en officiel del af maleuddannelsen.

Velkommen til en uges studier i det fri – helt tæt på natur, planter og bygninger. Kom bag om det genkendelige og oplev det kendte opløse sig i farver og former. Mød det store afspejlet i det små. Blomstens forgængelighed, eller sporet efter landbruget, der kontinuerligt former det ærøske morænelandskab.

Skærp blikket og se.

Der undervises i akrylmaler samt ”klassiske akvarelteknikker”, og du vil blive opfordret til at bruge maleriet på din helt egen måde.
Kurset er baseret på værkstedsundervisning med individuelle samtaler og teknisk vejledning.
Kurset er åbent for alle – både øvede som uøvede.

Anne Skole Overgaard, født 1980 er uddannet på det Jyske Kunstakademi i 2006. Modtog i 2012 Statens 3-årige arbejdslegat. Har udstillet på bl. a. Den Frie, Kunsthal Nord, KØS, Huset for Kunst og Design, Vestjyllands Kunstpavillion og Kunsthal Aarhus. Samt i udlandet i eksempelvis Torino, Hamborg, Berlin og Joshua Tree i Californien. Anne Skole Overgaard i 2020 er udstillingsaktuel på Udstillingsstedet Sydhavn Station i København, Galleri CC i Malmø og SAK i Svendborg.

Se mere
http://www.anneskole.dk

Pris kr. 4.565,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk