Uge 31 (31. juli – 08. august 2022)

MALERI med muligheder
v/ Coline Marotta

Velkommen til kursus i et møde mellem abstraktion og det fortællende maleri, hvor det uventede og overraskende er i fokus. Der vil være særlig opmærksomhed omkring en intuitiv og eksperimenterende tilgang til maleriet, da den kreative proces betragtes som et forgrenet net af veje og vildveje ind i billedets egen logik.

Den maleriske proces kan derfor betragtes som et sted, man skaber for sig selv – og herefter giver slip for at lære noget nyt. Et sted man inviterer det hele ind – muligheder, tvivl og skuffelser, men også succeser.

Undervejs i kurset vil du blive introduceret til kunstnere fra forskellige generationer og lande. Den daglige undervisning foregår på værkstedet i dialog mellem kursets deltagere. Vejledning, gennemgange og individuelle samtaler.

Alle er velkommen. Der arbejdes med akryl på kurset.

Der undervises på danske og engelsk på dette kursus

COLINE MAROTTA er født 1991 i Frankrig og bor og arbejder i dag i København. Hun er uddannet i 2017 fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler (MFA) og i 2013 fra The Marseille-Mediterranean College of Art, Marseille (BFA). Har de seneste år udstillet i London, New York, Berlin og København. Er repræsenteret i Statens Kunstfonds samling.

Se mere
www.colinemarotta.com
https://kunsten.nu/journal/unge-kunstnerstemmer-coline-marotta/

Pris kr. 4.765,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 475,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk