Uge 31 (31. juli – 06. august 2022)

FIGURATIVT MALERI – at tage verden i besiddelse
v/ Rune Elgaard

Det har aldrig været mere spændende at male end nu, for alt er tilladt! Det tidligere skel mellem figuration og abstraktion har mistet sin relevans, og derfor er maleriet nu et frisat mulighedsfelt, hvor alle udtryk kan forekomme.

Velkommen til et kursus der har figurativt maleri som hovedfokus uden at være dogmatisk. Undervisningen vil vægtlægge individuel vejledning ud fra et ønske om at møde den enkelte kursist, der hvor vedkommende er – både teknisk og udtryksmæssigt. Indledningsvis stilles en fælles opgave, hvor efter fokus forflyttes til, det du ønsker at formulere i dit maleri – samt hvordan du kommer derhen.

Alle er velkommen – uanset om du har malet i mange år, eller du er nybegynder. Vi vil komme omkring spørgsmål som komposition og blanding og behandling af farven, samt hvilke materialer man med fordel kan bruge for at opnå det ønskede resultat. Derudover undervisning i teknikker i både akryl-og oliemaling.

Rune Elgaard født 1980 i Danmark og bor og arbejder i Oslo.er uddannet i 2011 på Kunsthøjskolen i Oslo, Kunstakademiet og 2009 på Kunstakademiet i Trondheim, NTNU. Har siden udstillet rundt om i verden bl.a. i 2021 i Rom, Oslo og Rotterdam. Er udstillings aktuel i 2022 med en soloudstilling på KB Comtemporary i Oslo. Repræsenteres af White Noise Gallery.

Links:
https://www.runeelgaard.com
https://www.kbcontemporary.com/artists/rune-elgaard
https://whitenoisegallery.it/artista/rune-elgaard/

Pris kr. 4.765,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 475,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk