Uge 31 (30. juli – 05. august 2023) Linje 3.

FOTOGRAFIETS SCENISKE REJSE
v/ Pernille Koldbech Fich

Med kameraet undersøger vi, hvordan sansninger af omverden og erindringer fra vores egen historie kan danne baggrund for at skabe fotografiske fortællinger og opfinde nye.
Der vil derfor være fokus på de motiver og inspirationskilder, der optager hver kursusdeltager. Spørgsmålet er derfor: hvad du ser … og med hvilket blik?

Undervejs i kurset vil deltagerne blive udfordret til at finde deres egne tematikker og teknikker, vende dem på hovedet eller forfine dem, så nye muligheder og fortællinger kan opstå.

Udover den daglige undervisning og feedback tager kurset udgangspunkt i vejledning, samtale, oplæg og opgaver.

Kunsthøjskolen på Ærø råder over en del stærke computere (Mac) med billedbehandlingsprogrammet Photoshop. Undervisning i billedredigering foregår på disse computere. Det er en fordel at medbringe et digitalt spejlreflekskamera. Skolens udstyr inkluderer en fotoprinter og en laserprinter.

Alle er velkomne, øvede som uøvede.

Pernille Koldbech Fich, født 1971, er uddannet i 1999 KADK, Institut for Visuel Kommunikation og har siden deltaget på en lang række udstillinger i ind- og udland. Pernille Koldbech Fich er repræsenteret i et bredt udvalg af samlinger. Bl.a. Statens Kunstfond, Det Kongelige Biblioteks Nationale Fotomuseum, Horsens Kunstmuseum, Nykredit, Brandts og Kiyosato Museum of Arts K*MOPA. Arbejder pt. på et projekt, der skal vises hos Skjold Contemporary i 2023.

Se mere:
https://pernillekoldbechfich.com
https://www.benaki.org/index.php?option=com_events&view=event&id=1004834&Itemid=559&lang=en&fbclid=IwAR3nhgNKISLlT52zhGALCFvCPC25k4xkq4VPPGdlIvqAPnX1_ogMUpKrynU
https://pernillekoldbechfich.com/preparing-for-the-beach-intro/

Pris kr. 5.241,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk