Uge 31 (28. juli – 03. august 2019)

MALERI – fejl og andre tilfældigheder
v/ Anne Torpe

Velkommen til et malekursus med plads til maleriske ”fejl” og kunstnerisk frihed. Et kursus, hvor du uanset om du arbejder med et naturalistisk, et symbolsk eller med et helt tredje udtryk, tilbydes samtale om de tekniske, maleriske og indholdsmæssige udfordringer du står med.

Kurset har fokus på det maleriske valg, og hvordan man kan bruge tilsyneladende fejl og tilfældigheder som et konstruktivt afsæt ind i den maleriske proces mod et kreativ maleri.

Med udgangspunkt i dit maleri vil vi komme rundt om farvevalg og komposition ligesom skitsen, forlægget og lag-på-lag-teknik kan inddrages efter behov. Alt sammen for at komme tættere på dit maleriske udtryk.

Anne Torpe (f. 1981) er uddannet fra Det kongelige Danske Kunstakademi I 2009. Har de seneste 10 år deltaget på en lang række galleriudstillingen – senest på ”Summertime ’18”. Galleri Christoffer Egelund i København og ”Nye Blikke #2 – I hus med Richard Winther”, Kastrupgårdsamlingen i København. Medstifter af det kunstnerdrevet udstillingssted RØM www.roem.dk.

Se mere
https://www.annetorpe.com/works

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen
.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk