Uge 31 (01. – 07. august 2021)

MALERI
v/ Anne Torpe

Velkommen til et malerikursus med plads til kunstnerisk frihed og maleriske “fejl”. Omdrejningspunktet er dine maleriske valg og fokus vil ligge på farver, den idemæssige kontekst og det mangetydige i det enkle. Undervejs introduceres Collageteknikken som en produktiv arbejdsmetode i maleriet.

Kurset tager sit udgangspunkt i, hvordan tilsyneladende fejl og tilfældigheder kan være et konstruktivt afsæt mod et kreativt maleri. Det handler altsammen om, at komme tættere på dit personlige maleriske udtryk, via samtaler på tomandshånd om de tekniske, maleriske og indholdsmæssige udfordringer du står med.

Kursisterne vil dagligt tilbydes en lille malerisk opgave til at kickstarte dagen. I den forbindelse introduceres holdet for en række kunstnere, der benytter pågældende teknik.
Alle er velkommen uanset om man er øvet eller begynder – maler med olie eller akryl og arbejder på pap, lærred eller træ.

Anne Torpe (1981) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 2009, samt fra Akademie der Bildenden Kunste, München i 2008. Har de seneste år deltaget på udstillinger bl.a hos Alice Folker Gallery, Bricks Gallery, Kunstbygningen i Vrå, Kastrupgårdsamlingen og senest som gæsteudstiller på Corner, Sophienholm og Koloristerne, Den Frie. (januar 2021).

Se mere
www.annetorpe.com

Pris kr. 4.765,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 475,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk