Uge 30/31 (23. juli – 05. august 2017)

RYST POSEN – maleri 2017

Tovholder: Ole Hartvig + de 4 unge malere Emily Gernild, Sylvester Hegner, Ditlev Marboe og Tina Uhrskov

uge3017ca

RYST POSEN er et kursus, hvor du får ikke blot ét – men flere – bud på, hvor dit maleri er på vej hen. Det sker på værkstederne i dialog mellem dig og en håndfuld unge lovende kunstnere.

Vi har inviteret fire unge spændende malere til at komme og give deres bud på, hvor dit maleri er på vej hen. De kommer en efter en og afløser hinanden på værkstederne hen over de to uger.

De fire gæsteundervisere indleder hvert deres ophold med et foredrag om deres egen praksis, samt stiller en opgave.

tina-urskov1

En mangfoldighed af undervisere på et kursus giver et dynamisk miljø på værkstederne. Derfor: velkommen til to uger, hvor der skal males – og der skal males mange billeder, for undervisningen foregår på værkstederne med udgangspunkt i det maleri, du arbejder med netop nu.

Kom og sæt dit maleri på spil i en centrifuge af forskellige holdninger til maleri i dag. Kom og få rystet posen på værkstederne, ved morgensamlingerne og på aftenforedragene.

Det hele bindes sammen af Ole Hartvig der er tovholder på kurset.

Emily Gernild
Emily Gernild (født 1985) er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi 2010-2016. Udveksling i 2013-14 på Kunstakademie Düsseldorf.

Se mere: http://emilygernild.dk/

Sylvester Hegner
Sylvester Hegner (født 1985) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 2014 og har studeret på Kunstakademie Düsseldorf og Universität der Künste i Berlin. Hegner har udstillet på Cafe Warschau, Berlin, Kunsthal Charlottenborg, Galleri Nicolai Wallner, Bendixen Contemporary Art, BKS Garage, C. Rockefeller Center for the Contemporary Arts, Dresden, Goodbye blue Mondays, New York, Helene Nyborg Contemporary samt på en række andre udstillingssteder i ind og udland.

Se mere: http://sylvesterhegner.com/

Ditlev Marboe
Ditlev Marboe (født 1984) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2013 og efterfølgende som Bygningskonstruktør m.a.k. i 2016.
Har de seneste år samarbejde med driftsafdelingerne ved kunstmuseerne Louisiana – Museum of Modern Art og Arken – Museum for Moderne Kunst.

Se mere: http://ditlevmarboe.com/

Tina Uhrskov
Tina Uhrskov (født 1975) er Uddannet 1995-2002 ved Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Se mere: http://tinauhrskov.dk/

Ole Hartvig f. 1952. Autodidakt billedkunstner. Arbejder fortrinsvis med tegning og skulptur i træ. Er fast tilknyttet Kunsthøjskolen på Ærø som underviser i tegning, skulptur og projekter.

Se mere:
 www.olehartvig.dk

Pris kr. 6.390,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

collage