Uge 30/31 (22. juli – 04. august 2018)

MALERI PÅ FÆRDE
v/ Martha kramær

Kursets omdrejningspunkt er farven og billedets opbygning.
Det vil handle om at oversætte. For eksempel geometriske mønstre, arkitektur, et stykke musik eller et rum til en helt særlig stemning med et abstrakt eller figurativt udtryk. Om at oversætte farve, form, lys og linjers forløb på fladen til et maleri.

Velkommen til et kursus i maleri, hvor der kan skæres fra og digtes frit. Hvor ideer kan forvandles og omdannes til maleriske udtryk som fremstår vibrerende og let på fladen.
Du vil blive introduceret for forskellige malerteknikker og øvelser i farve og linjeforløb. Inspiration, koncentration og malerisk begejstring er i centrum, og alt er tilladt: malertape, ruller, brug af projektor, linealer og skabeloner.

Udover den daglige atelierundervisning, vil der være faglige oplæg og individuel vejledning.
Alle er velkommen – øvede som ikke øvede. Der kan arbejdes med både akryl- og oliemaling på dette kursus.

Martha Kramær er født i 1974. Hun er uddannet MFA fra Kunstakademiet i København i 2008 og har kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet.
Martha Kramær har siden hun debuterede på Charlottenborgs forårsudstilling i 2003, deltaget på en lang række udstillinger.
Ud over at være repræsenteret i flere såvel private som offentlige samlinger har hendes værker gennem de senere år kunne opleves på mange større udstillinger, så som ENTER på Brandts, Galleri Leger Malmø, Galerie Møller Witt i Århus og Politikens Forhal.

se mere:

www.marthakramaer.dk

Pris kr. 6.510,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk