Uge 30/31 (22. juli – 04. august 2018)

KUNSTMØDER – maleri 2018
Tovholder: Michael Isling + de 3 unge malere

KUNSTmøder er et kursus, hvor du får mere end et enkelt bud på, hvor dit maleri er på vej hen. Det sker på værkstederne i dialog mellem dig og kursets fire tilknyttede kunstnere. Maleren Michael Isling er tovholder på kurset og han vil sammen med tre unge malere udfordre dit maleri.

En mangfoldighed af undervisere på et kursus giver et dynamisk miljø på værkstederne og mulighed for at sætte sit maleri på spil. Derfor: velkommen til to uger, hvor der skal males – og der skal males mange billeder, for undervisningen foregår på værkstederne med udgangspunkt i det maleri, du arbejder med netop nu.

Kursets tilknyttede kunstnere kommer en efter en og afløser hinanden på værkstederne hen over de to uger. Michael Isling indleder kurset og giver midt på først uge stafetten videre til den først af de 3 unge malere. Hver kunstner indleder hvert deres ophold med et foredrag om egen praksis, samt stiller en opgave.

Kom og sæt dit maleri i dialog med maleri anno 2018 – velkommen til et kursus med holdning.

Michael Isling, født 1978, er uddannet på Det Fynske Kunstakademi 2003 – 2008 samt på Det Kongelige danske Kunstakademi 2005-2006. Har udstillet på blandt andet Det Fynske Kunstmuseum, Kunsthallen Brandts i Odense og i Århus kunstbygning. Står endvidere bag gavlmaleri “The Beanstalk” på H.C. Ørstedsvej, København

Se mere:
http://www.michaelisling.com/

Pris kr. 6.510,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.