Uge 30 (21. – 27. juli 2019)

DIT MALERI – figurativt og abstrakt maleri
v/ Pabi Chulo

Velkommen til et malerikursus, der inviterer til både figurativt og abstrakt maleri. Et malerikursus, hvor alt er tilladt for omdrejningspunktet er glæden ved at male. Jeg følger med ud i dit maleri og dit personlige billedsprog – uanset om det handler om et svært møde mellem to farveflader eller et perspektiv der gør knuder.
Kurset er baseret på værkstedsundervisning med teknisk vejledning og samtaler på tomandshånd. Derudover opgaver efter behov, masser af snak, fælles billedgennemgange og introduktion til malere både ud i det abstrakte og det figurative maleri.

Der vil være mulighed for at arbejde med airbrush, som er god til diffuse baggrunde, overgange, lys og skygger. Samt med skabeloner og afdækning. Undervejs vil der blive stillet spørgsmål til alt!
Først og fremmest til, hvad du vil med dit maleri, for fokus vil ligge på det du maler og den måde du vælger at udfordre billedfladen.
Alle er velkommen – øvede som uprøvede – til et frit fald ind i maleriet med åbent sind og det skabende udtryk for øje. Der kan males med både akryl og olie på dette kursus.

Pabi Chulo er født i 1978 på Fyn. Arbejder med maleri, tegning, skulptur og video-performance. Uddannet 2013 fra San Francisco Art Institute. Udstillingslisten tæller en lang række internationale gallerier og museer. (Berlin, Melbourne, Durban, San Francisco, New York). Repræsenteret af bl.a Gallery Hjorth. Har siden 2004 undervist på San Francisco Art Institute, Brandbjerg Højskole, Statsfængslet i Vridsløselille og flere andre steder.

Se mere
http://pabi.dk/
Instagram: @pabichulo1

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk