Uge 30 (21. – 27. juli 2019)

MALERIETS NÆRVÆR
v/ Karen Gabel Madsen

Et malerikursus, hvor en styrkelse at dit personlige maleriske sprog er i centrum, hvad enten du er ny i faget eller er en garvet maler.

Du vil undervejs i kurset blive introduceret til grundelementer som farveklang, strøg og komposition, samt få vejledning til at løse de tekniske udfordringer, du måtte støde på.

Der vil indledningsvist blive stillet et par opgaver – derudover vil fokus være på dit maleri og den motivverden du arbejder med.

Velkommen til en uge med stor maleglæde og seriøs leg, samt korte oplæg om fantastiske malere, og en masse snak om kunst og maleri – individuelt og i fællesskab. På kurset vil der kunne arbejdes både med akryl og oliemaling, fotografiske forlæg eller abstrakt.
“Mal som du vil og dø lykkelig” “

Karen Gabel Madsen (f. 1961) er uddannet på Århus Kunstakademi 1985-88 og på Bezalel Academy of Art, Jerusalem, 1988. Maler, gerne i stort format. Har udstillet på en lang række udstillinger i og udenfor Danmark. I 2018 på udstillingen “Bloomsbury Spirit” Artipelag, Stockholm. Repræsenteres af Galleri Leger i Malmø og har solgt til Statens Kunstfond i Danmark og Statens Konstråd i Sverige.

Se mere
www.karengabelmadsen.dk

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk