Uge 29/30 (16. – 29. juli 2023) Linje 2.

MALERI – akryl, akvarel og gouache
v/ Cecilia de Jong

Velkommen på et kursus, hvor den gode proces er i fokus!
Har du prøvet at have svært ved at komme i gang og holde koncentrationen undervejs?
Går du i stå eller ved du ikke, hvornår du skal holde en pause?

Kursets udgangspunkt er det vandbaserede maleri, med blik for de rammer vi sætter op omkring vores proces. For hvordan skaber man de bedste vilkår for den kunstneriske proces samt glæden ved det kunstneriske arbejde … og bliver bedre til det – også i en travl hverdag.
Kurset er tilrettelagt med få, enkle øvelser, som rammesætter den kunstneriske undersøgelse og danner udgangspunkt for en dialog om hvilke rammer du med fordel kan sætte op for dig selv, i dit eget arbejde. Både når du har god tid – og mindre.

De indledende øvelser vil tage udgangspunkt i enkle kompositioner og en begrænset palette, som du senere kan arbejde videre med i mange forskellige retninger. Der vil endvidere blive rig mulighed for individuel vejledning på dit maleri samt tid til at gennemgå hinandens værker i plenum, for at træne et fælles sprog og bakke hinanden op i arbejdet.

Der arbejdes udelukkende med vandbaseret maling på dette kursus. Medbring gerne dine favoritfarver.
Alle uanset niveau og erfaring er velkomne.

Cecilia de Jong født 1979 er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi 2008. Hun har siden udviklet en praksis, hvor processerne er tilrettelagt som meditative øvelser og værkerne derved bliver et billede på spirituelle og/eller meditative tilstande og indre ro.
Cecilia de Jong har udstillet i ind- og udland gennem hele karrieren, men lever et tilbagetrukket liv med fokus på den kunstneriske proces og en mindre grad af udstillingsaktivitet i de senere år. Hun er aktiv på Instagram, hvor hun er én af få samtidskunstnere der sælger sine værker direkte til private og løbende deler sin kunstneriske proces med en bredere skare. Cecilia de Jong har modtaget arbejdslegat i 2021 og 2022 og solgt værker til Statens Kunstfond i 2022.

Se mere
https://www.ceciliadejong.com/

https://ugeavisen.dk/ugeavisenfaaborg/artikel/cecilia-de-jong-udstiller-skitser-og-m%C3%B8nsterstudier

Pris kr. 7.887,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 1.050,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk