Uge 28/29 (09. – 22. juli 2017)

SKULPTUR modellering – støbning – eksperimenter
v/ Heine K Klausen

uge2817db

En skulptur kan være det hele – stor lille, vellignende, henvisende eller noget helt fjerde og femte. Kun en ting er sikkert – skulptur er simpelthen forførende. En klump kan blive til flere klumper… og så er man fanget!
Velkommen til et kursus i klassisk modellering og støbning, hvor du bliver introduceret til masser af teknikker og arbejdsmetoder.

Blandt andet kan der arbejdes med situations- og opstillingsmodellering, negativ modellering og silikoneforme. Vi skal også have fat på uægte og ægte gipsforme – altså en form, der både kan bruges en gang eller gentagne gange. Endelig kommer vi helt sikkert også omkring at smøre en figur op i flamingo og gips og modellere med PU-skum.

uge2817dc

Vi skal også prøve objekt-støbning og kigge på, hvad man kan få ud af at støbe med andre materialer som beton, gips, PU-skum og silikone. Til sidst skal det hele sættes ind i en sammenhæng og give mening som skulptur.
Med eller uden sokkel.

Velkommen til et skulpturkursus hvor der skal eksperimenteres med både form og materialer og udtryk.

uge2817cc

Heine K. Klausen (f. 1978) tog afgang fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 2006 og var en af initiativtagerne bag galleriprojektet SKULPTURI.dk (2008-2012). Gæst på Sammenslutningen GRØNNINGEN i 2010. Medlem af sammenslutningen DECEMBRISTERNE siden 2011.
Modtog i 2015 Statens 3-årige arbejdslegat. Solgt til store danske samlinger. Blandt andet til Leif Djurhur, Mads Øvlisen og Jens Peter Brask samt Statens kunstfond.

Se mere
http://www.heineklausen.com

Pris kr. 6.390,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi. Tillæg for eneværelse kr. 850,- . Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.