Uge 28/29 (08. – 21. juli 2018)

SKULPTUR modellering – støbning – eksperimenter
v/ Heine K Klausen

En skulptur kan være det hele – stor, lille, vellignende, henvisende eller noget helt femte. Kun en ting er sikkert – skulptur er forførende. En klump kan blive til flere klumper… og så er man fanget!
Velkommen til et kursus i klassisk modellering og støbning, samt introduktion til masser af teknikker og arbejdsmetoder.

Undervejs i kurset vil der være mulighed for at arbejde med situations- og opstillingsmodellering, negativ modellering og silikoneforme. Desuden introduktion til hvordan man smører en figur op i flamingo og gips samt til at modellere med PU-skum. Der vil også blive taget fat på uægte og ægte gipsforme – det vil sige en form, der både kan bruges en gang eller gentagne gange.

Der vil også være mulighed for at lære objekt-støbning samt støbe med materialer som beton, gips, PU-skum og silikone. Til sidst skal det hele sættes ind i en sammenhæng og give mening som skulptur.
Med eller uden sokkel.

Velkommen til et skulpturkursus der eksperimenterer med både form og materialer og udtryk.

Heine K. Klausen (f. 1978) tog afgang fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 2006 og var en af initiativtagerne bag galleriprojektet SKULPTURI.dk (2008-2012). Medlem af sammenslutningen DECEMBRISTERNE siden 2011.
Modtog i 2015 Statens 3-årige arbejdslegat. Solgt til store danske samlinger. Blandt andet til Leif Djurhur, Mads Øvlisen og Jens Peter Brask samt Statens kunstfond. Repræsenteres af Galleri Specta

Se mere

http://www.heineklausen.com

Pris kr. 6.510,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk