Uge 28/29 (08. – 21. juli 2018)

FOTOGRAFI SOM KAN MÆRKES – fotokursus
v/ Angelina Owino

Fotografiet er interessant, når det vækker genkendelse eller rummer en stemning, der inviterer til medfortælling. Fotografier kan vise på det kendte, men også tilføje vinkler og dybde så noget nyt dukker frem. Nogle gange driller billedet – andre gange leges det nærmest frem. Det handler om lyst og vilje, og især om at træne sit blik for sammenhænge og sammenstød. Det gælder om at kunne gå på opdagelse med kameraet som mediet, og komme så dybt at billedet fanger mere end det umiddelbare.

Mange veje føre mod det gode billede. Find din vej og gå på opdagelse med kameraet – enten ind i dig selv, eller medkameraet rettet mod verden.

Velkommen til to uger med masser af samtale og opgaver om fotografiets mange udtryk – på tomandshånd og i plenum. På værkstedet og ude i marken.
Kurset er baseret på undervisningsmetoden ‘learning by doing’, på inspiration, feedback og opgaver, samt tekniske værktøjer til dem, som ønsker at lære mere om kameraet og dets kunnen.

Den daglige undervisning vil have fokus på udvikling af dit personlige udtryk. Find det du har på hjertet og gå i dybden med det. Jeg følger med i din arbejdsproces mod billeder som kan mærkes, hvad enten du ønsker at arbejde kunstnerisk eller fotojournalistisk.

Skolen råder over en del stærke computere (Mac) med billedbehandlingsprogrammet Photoshop. Undervisning i billedredigering foregår på disse computere.
Det er en fordel at medbringe et digitalt spejlreflekskamera. Skolens udstyr inkluderer en god fotoprinter.
Alle er velkommen, øvede som uøvede.

Angelina Owino (f. 1981) er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus (2008-13) samt University of Missouri (kunstfotografi). Angelina Owino er selvstændig fotojournalist med base i trekantsområdet, hvorfra hun hovedsageligt arbejder for medier og erhvervslivet. I øjeblikket arbejder hun som hovedfotograf på flere Trap Danmark bøger. Derudover arbjeder hun på flere personlige projekter inklusiv en kunstbog om at være overvægtig og have det godt med sin krop. Projektet har fået en del medieomtale. Medlem af Pressefotografforbundets bestyrelse.

Se mere

angelinaowino.com

https://www.instagram.com/angelinaowino/

Pris kr. 6.510,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk