Uge 28/29 (07. – 20. juli 2019)

NATURFOTOGRAFI – fotokursus
v/ Mikkel Østergaard

Den ærøske naturen byder på spændende oplevelser med et kamera. Landskabet er smukt og varieret og ligger lige uden for dørtrinet. Det summer af liv med insekter og fugle, og overalt skyder planter og blomster op. Et stenkast fra højskolen ligger det fredede naturområde Vitsø, der er raste- og yngleplads for en række vadefugle.

Et dyrt kamera gør ikke nødvendigvis en dygtig fotograf. Det vigtigste er øjet der ser og personen bag kameraet – og selv et simpelt fotoudstyr giver muligheder for at lave flotte naturbilleder. Kender du grundreglerne for et godt komponeret billede så kan du nå langt.

Velkommen til et fotokursus omkring på natur- og fuglestudier. Undervej vil vi komme omkring det gyldne snit, lysets virkning, dybdeskarphed, med/modlys, brug af blitz, natfotografering og meget mere. Der vil være tid til at komme rundt om teknisk vejledning, dialog omkring fotografi, opgaver, digital billedredigering, gennemgange samt konstruktiv kritik.

Skolen råder over en del stærke computere (Mac) med billedredigeringsprogrammet PhotoShop. Undervisning i billedredigering foregår på disse computere. Skolens udstyr inkluderer en god fotoprinter.

Mikkel Østergaard er født 1969 og uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 1994. Tilknyttet seks billedbureauer i Europa blandt andet Panos Pictures i London.

Se mere
www.mikkelostergaard.dk

Pris kr. 6.670,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk