Uge 28/29 (07. – 20. juli 2019)

DET FORTÆLLENDE MALERI
v/ Lærke Lauta

Velkommen til et malekursus med den visuelle fortælling i centrum. Brug fotografi som udgangspunkt og hent inspiration i steder og landskabet omkring. Hvad enten det er figurativt eller abstrakt så vil fokus være på at fortælle med stemning.

Det kommer til at handle om farver, og hvordan man kan bruge dem på nye måder som et personligt aftryk. Undervejs vil du blive stillet enkelte opgaver, der har til formål at rykke dig et nyt sted hen i arbejdet med maleriet. Derudover teknisk vejledning og inddragelse af kunstnere som viser sig relevante undervejs. På kurset kan der arbejdes med akryl, olie og akvarel.

Lærke Lauta f. 1974 er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2001, samt Cooper Union, NYC og Gerrit Rietveld Academy, Amsterdam. Har udstillet på en række kunsthaller og museer i Europa, Asien og USA,. Soloudstillinger på Museum of Contemporary art San Diego, Mills college art museum, St. Louis Art Museum. I Danmark har hun udstillet på Aros, Statens museum for kunst, Brandts, Nikolaj kunsthal, Charlottenborg, Gl. Strand, Århus Kunsthal, Esbjerg kunstmuseum, Randers kunstmuseum, Vendsyssel kunstmuseum, Skovggardmuseet mfl.

Se mere:
http://www.lauta.dk
https://www.youtube.com/watch?v=dj2qvs5RiGM

Pris kr. 6.670,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen og må påregnes.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk