Uge 28/29 (07. – 20. juli 2019)

FIGURATIVT MALERI – inkl. abstrakte friheder
v/ Ivan Andersen

Al maleri handler om at oversætte, og for det figurative maleris vedkommende handler det om en oversættelse mellem det sete og det som gengives på lærredet. En oversættelse som både kan pege mod realismen og mod abstraktionen.

På kurset vil der blive arbejdet ud fra fotografiske forelæg, uden at hensigten er at maleriet skal ligne forlægget mest muligt. Målet er udelukkende at skabe interessante malerier – og lære noget nyt. For eksempel at fokusere på det væsentlige i et motiv.

Du vil undervejs blive introduceret til forskellige maleteknikker og lære at planlægge dit maleri. Der vil være fokus på kompositionslære og det at blande farver.

Velkommen til et kursus, hvor inspiration, koncentration og malerglæde er i centrum. Opgaver, teknisk vejledning og fokus på dit personlige maleri. Udover den daglige undervisning, der forgår på værkstederne, vil du blive tilbudt masser af snak og foredrag på morgensamlinger og aftenforedrag.

Der kan arbejdes med både olie- og akrylmaling. Kurset henvender sig til alle – begyndere såvel som erfarne malere.

Ivan Andersen f. 1968 er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2005. Repræsenteres af Galleri Bo Bjerggaard og har de seneste år kunnet opleves på en række soloudstillinger på Kunsthal Nord i Aalborg i 2018, Rønnebæksholm, Næstved i 2015, på Galleri Bo Bjerggaard i 2017 og 2014, på Nosbaum & Reding, Luxemburg i 2013 samt på Skive Ny Kunstmuseum i 2012. Solgt til ARKEN i Ishøj, KUNSTEN i Aalborg, Skive Ny Kunstmuseum, Ny Carlsberg Fondet, samt Nykredit.

Se mere
http://www.ivanandersen.dk
https://kunsten.nu/artguide/calendar/ivan-andersen-camouflage/
https://vimeo.com/256568101

Pris kr. 6.670,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen og må påregnes.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk