Uge 27 (30. juni – 06. juli 2019)

SKULPTUR – slip fantasien løs
v/ Andreas Schulenburg

I dag har vi større magt over naturen end nogen sinde tidligere og kan forme i natur, genstande og materialer efter behov. For eksempel skabe skyfri himmel under afholdelse af olympiader. Sådan er det bedst … eller er det?

Velkommen til en uge, hvor vi tager magten og bruger nysgerrighed og lyst til at opfinde og nytænke skulpturen som skaberskulpturel hybrider. Alle materialer kan bruges og splittes ad og sættes sammen på ny, indtil en ny form opstår som giver mening. Målet er et formsprog der rækker bag sproget og rammer en lige i hjertekulen.
Sæt fantasien løs og kast dig ind i materialernes verden. Der skal snittes, bores, slibes, støbes, skæres, limes, bindes og skrues. Der skal laves sokler og klodser og montre og æsker og kasser. Der skal skabes nye forbindelser, så nye sammenhænge kan opstå i form af skulpturelle hybrider.

Den daglige undervisning vil være tilrettelagt omkring eksperimenter, opgaver, tingfinderi, teknisk hjælp og masser af snak om skulptur og kunst og virkelighed anno 2019.
Alle er velkommen på kurset.

Andreas Schulenburg (f. 1975) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2005. Har siden udstillet på udstillinger i og uden for Danmark. Arbejder med skulptur i et udvidet felt der omfatter keramik, filt, stof, tegning m.v.Som for eksempel på soloudstillingen DIY – Do It Youself i 2016 på Galleri Charlotte Fogh, hvor han satte middelalderlig dansk kalkmaleri i dialog med samtidens forbrugerkultur. Er repræsenteret af Galleri Charlotte Fogh i Århus.

Se mere
https://kunsten.nu/artguide/calendar/andreas-schulenburg-diy-do-it-yourself/
https://kunsten.nu/journal/ugens-kunstner-andreas-schulenburg/

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk