Uge 27 (30. juni – 06. juli 2019)

FANG NUET – landskabsmaleri
v/ Camilla West

Det vestærøske landskab er rigt varieret, med stærke linjer og farveskift. Kuperet og stejlt skrående mod syd – blidt med et bredt udsyn mod nord. Et landskab fuld af kontraster, der kalder på indlevelse.

Kursets omdrejningspunkt er landskabet, der skal sanse, skitses og males.
Det vil handle om at fange det særlige. Dér hvor motivet swinger og bliver til mere end blot et velkomponeret billede. En væsentlig del af den maleriske proces, bliver derfor at se landskabet, hvor det er – nemlig udenfor. At stå midt i det og forsøge at indfange øjeblikket. Lige nu.

Undervisningen vil skifte mellem skitse med blyant og akvarel og maleri med olie og akryl.
Velkommen til en uge i selskab med Ærøske landskab i dialog med rytme og linjer, oplevelse og maleri. Undervisningen vil skifte mellem skitse med blyant og akvarel og maleri med olie og akryl.
Kurset er baseret på værkstedsundervisning med individuelle samtaler og vejledning. Teknisk vejledning opgaver og fælles billedgennemgange. Øvede som uøvede er velkommen.

Camilla West (f. 1969) er uddannet på Det Fynske Kunstakademi 1997. Efter flere års pause vendte hun 2012 tilbage på kunstscenen med sine landskabsmalerier. Har siden udstillet i Galleri Agardh & Tornwall i Stockholm, Galleri Matera i Italien og Köln, Nordahl & Nissen Contemporary i København, Galleri Wolsen i Ålborg samt på gallerier i norden, USA og rundt om i europa. Senest her i 2018 på Gallerie Duval Hervé i Frankrig.
.
Se mere
http://galeriewolfsen.dk/camilla-west.aspx
https://www.idoart.dk/blog/landskabet-tilhoerer-maleren
https://www.letelegramme.fr/morbihan/quiberon/exposition-les-horizons-colores-de-camilla-west-30-07-2018-12041317.php

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk