Uge 27/28 (04. – 17. juli 2021)

INDRE BILLEDER – ekspressivt maleri
v/ Maria Wæhrens

Der er ingen regler. Det er reglen – for hvordan ellers finde ind i de indre billeder der er dine! Det ekspressive maleri er både pågående og undersøgende. Det handler om at turde følge med farven, strøget og det der opstår i nuet på billedfladen. Kort sagt følge intuitionen og give los for eksperimentet og det ubevidste. Det handler om maleri med plads til dig.

Velkommen til et kursus med vægt på processen frem for det færdige billede. Vi vil rykke grænser og arbejde mod et klart og direkte personligt udtryk.

Kurset vil omfatte opgaver, foredrag, billedgennemgange og individuelle samtaler om dit maleri.
Et kursus for folk med lyst til at male – nybegyndere som rutinerede. Du kan male med olie eller akryl – bare det virker.

Maria Wæhrens (f. 1976) er uddannet i 2005 på Det Kongelige Danske Kunstakademi.
Har i 2016 deltaget på udstillinger på Kunsthal NORD, Ålborg. HUNGARIAN NATIONAL MUSEUM, Budapest. Huset for Kunst og Design, Holstebro. MUSEUMSBYGNINGEN, København. KIRSTEN KJÆR MUSEUM, Thy. M100 i Odense samt på KVADRAT 16 i Valby. Gæst på sammenslutningen KOLORISTERNE, Den Frie Udstillingsbygning i marts 2019 samt Kvindemuseet i Aarhus.
Udstillingsaktuel i 2020: Galleri Jir Sandel, København (soloudstilling ”Fadervor”), Maglemølle.com 01, Næstved (gruppeudstilling), Udstillingsstedet, Sorø (soloudstilling ”Soloshow af Maria Wæhrens”), Vejen Kunstmuseum, Vejen (Soloudstilling).

Se mere:
http://mariawaehrens.dk/
http://www.mfrk.dk/nyhedsvisning/ny-samtidskunst?Action=1&M=NewsV2&PID=4058

Pris kr. 7.170,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 950,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk