Uge 27/28 (04. – 17. juli 2021)

OPLEV VERDEN – figurativt maleri
v/ Jacob Hoff

Det figurative maleri giver mulighed for at se verden som var den ny – som om det kendte ikke var kendt. En fold i et tæppe, en kop der kaster skygge – billeder fra dagligdagen, der sjældent skænkes opmærksomhed.

Velkommen til et kursus, hvor det kendte igen bliver nærværende, når det søges skildret med pensler og maling.

Der findes uendelige mængder af motiver i verden, så vi er nødt til at begrænse os og finde ud af, hvor vores interesse ligger. Du vil derfor blive mødt med spørgsmålet: Hvad er det, du gerne vil vise?

Den daglige undervisning på værkstedet vil omfatte introduktion til de værktøjer og færdigheder, der findes i den figurative malers værktøjskasse. Vi vil også komme omkring komposition og hvordan man skaber fornemmelsen af rumlighed på en todimensional flade. Desuden fokus på hvordan man blander sig frem til den rigtige farve, og hvordan farver arbejder sammen på billedfladen.

Kurset er baseret på øvelser, foredrag, samtale, vejledning og feedback.
Kurset er åbent for malere på alle niveauer. Du kan arbejde med klassisk oliemaling og akrylmaling eller benytte dig af de nye vandopløselige oliefarver.

Jacob Hoff, født 1976, har en BA i kunsthistorie og er desuden uddannet på Århus Kunstakademi i 2006. De seneste år har han udstillet separat både på SAK Kunstbygning, samt deltaget på en række udstillinger. Bl.a. i København, Svendborg og Berlin.

Se mere:
http://www.jacobhoff.dk

Pris kr. 7.170,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 950,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk