Uge 27/28 (03. – 16. juli 2022)

FOTOGRAFI – dét der kan mærkes i maven
v/ Angelina Owino

Det mindeværdige fotografi kan ikke sættes på formel, men når det fungerer, kan vi mærke det helt ind i maven. Det er de fotografier, som presser sig ind mellem alle andre og bare vil huskes – og sjovt nok, er det som regel også dem, der handler om mere end det pæne eller dygtige komponeret billede.

Velkommen til et kursus, hvor du inviteres et lag dybere ind i dit fotografi, og opfordres til at gå på opdagelse med dit kamera – i dig selv og i verden omkring dig. Til at være modig og fortælle historier med stemning og følelser.

I løbet af kurset vil du blive stillet en individuel opgave, som er tilrettelagt ud fra, hvad du kan og i respekt for, hvordan du kan rykke dig videre derfra. Der vil være fokus på at arbejde med det fotografiske udtryk som udtryksform, fremfor blot et registrerende medie.

Udover den daglige undervisning tager kurset udgangspunkt i feedback, teknisk vejledning, foredrag, opgaver og inspiration og al magt til fantasien.

Kunsthøjskolen på Ærø råder over en del stærke computere (Mac) med billedbehandlingsprogrammet Photoshop. Undervisning i billedredigering foregår på disse computere. Det er en fordel at medbringe et digitalt spejlreflekskamera. Skolens udstyr inkluderer en fotoprinter og en laserprinter.

Alle er velkommen, øvede som uøvede.

Angelina Owino (f. 1981) er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus (2008-13) samt på University of Missouri (kunstfotografi). Angelina Owino er selvstændig fotojournalist med base i Klitmøller, hvorfra hun arbejder som klassisk fotojournalist, som laver reportager for medier og virksomheder. Hun bruger også sig selv som lærred i hendes fotokunst og som dokumentarist. Hendes første kortfilm: “Måske en dag”, 2019 er blevet udvalgt til 14 filmfestivaller og har blandt andet vundet Creative Short award på Cold Hawaii surf & Film Festival. Medlem af Pressefotografforbundets bestyrelse.

Se mere
http://www.angelinaowino.com
https://www.instagram.com/angelinaowino/

Pris kr. 7.170,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 950,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk