Uge 27 (02. – 08. juli 2017)

MALERIETS MANGE RUM
v/ Malene Hartmann

uge2717aa

Maleriet er en flade, som kan åbnes. Et vindue til en verden, hvor fortælling udfoldes og får liv i et genkendeligt eller abstrakt formsprog. Som noget der er på vej eller måske som et glimt af noget glemt, der rækker forbi det kendte og ind i din egen fortælling.

uge2717ab

Forbindelsen mellem maleriets forskellige elementer, skaber betydningen, hvorfor du vil blive opfordret til at eksperimentere både med udtryk og materialer.
Kan tegningen eller det tomme felt bruges? Kan skabelonen?

Velkommen til et kursus med udgangspunkt i dialog både med og mellem maleriske genrer, Det vil handle om rum og farve – indhold og form. Om forskydning, møde, linje og flade.

uge2717ac

Alle er velkommen – både øvede og ikke-øvede til en uge med individuelle samtaler, teknisk vejledning og introduktion til forskellige arbejdsmetoder. Derudover foredrag, opgaver og fælles billedgennemgange.

Der arbejdes med akrylmaling på kurset.

Malene Hartmann, født 1974 er uddannet 2002 fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Blev i 2012 Indstillet til Carnegie Art Award. Har siden 2013 siddet i bestyrelsen for Danske Grafikere. Udstillet de seneste år på “Passage”, Galerie Zenit (2014), “Bokkunst”, Svends Bibliotek/ Bomuldsfabrikken Kunsthall (2016), “I skovens dybe stille ro”, Silkeborg Bad (2016).

Se mere
www.malenehartmann.dk
https://butikcmyk.dk/blog/tag/malene-hartmann/

Pris kr. 4.290,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.