Uge 27 (01. – 07. juli 2018)

FABULERENDE MALERI – figurativt og abstrakt maleri
v/ Pabi Chulo

Velkommen til et malerikursus, der inviterer til både figurativt og abstrakt maleri. Et malerikursus, hvor alt er tilladt – også fejlene og det kiksede maleri, for omdrejningspunktet er glæden ved at male. Jeg følger med ud i dit maleri og dit personlige billedsprog – uanset om det handler om mødet mellem to farveflader eller om et perspektiv der gør knuder.

Kurset er baseret på værkstedsundervisning med teknisk vejledning og samtaler på tomandshånd. Derudover opgaver efter behov, masser af snak, fælles billedgennemgange og introduktion til malere både ud i det abstrakte og det figurative maleri. Der vil være mulighed for at arbejde med airbrush, der er god til diffuse baggrunde, overgange, lys og skygger. Samt med skabeloner og afdækning.

Alle er velkommen – øvede som uprøvede – til et frit fald ind i maleriet med åbent sind og det skabende udtryk for øje.

Undervejs vil der blive stillet spørgsmål til alt!
Først og fremmest til, hvad du vil med dit maleri, for fokus vil ligge på det du maler og den måde du vælger at udfordre billedfladen.
Der kan males med både akryl og olie på dette kursus.

Pabi Chulo er født i 1978 på Fyn. Arbejder med maleri, tegning, skulptur og video-performance. Uddannet 2013 fra San Francisco Art Institute. Udstillingslisten tæller en lang række internationale gallerier og museer. (Berlin, Melbourne, Durban, San Francisco, New York). Repræsenteret af bl.a. Gallery Hjorth og Ros Gallery.
Har siden 2013 undervist på San Francisco Art Institute, Brandbjerg Højskole, Statsfængslet i Vridsløselille og flere andre stede.

Se mere

http://pabi.dk/
Instagram: @pabichulo

Pris kr. 4.390,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk