Uge 26 (27. juni – 03. juli 2021)

AKVAREL – det ærøske sommerlandskab
v/ Nils Viga Hausken

Kurset finder sted i højsommeren midt i det ærøske landskab, med mark og eng brudt af stejle skråninger og omgivet af et blåt hav. En gavebutik af linjer og stærke farver, der kalder på at blive oplevet og fortolket i akvarellen.

Velkommen til et kursus, hvor udgangspunktet er det kunstneriske udtryk. Undervejs vil deltagerne stifte bekendtskab med akvarellens grundlæggende metoder og der vil være rig lejlighed til at arbejde med akvarel med en individuel vinkel. Der vil sideløbende blive eksperimenteret med akvarel i kombination med tegning.

Kurset vil tage udgangspunkt i den enkeltes oplevelse af landskabet – i store strøg eller enkelte streger. Der er plads til det hele i mødet med landskab: de voldsomme farveeksplosioner og det tyste i afstemte toner. Kom og giv dit bud på et oplevet landskab og en kunstnerisk tolkning. Udover den daglige undervisning på værkstedet, vil der være ture ud i landskabet – på egen hånd og i gruppe. Samtaler, opgaver, vejledning og foredrag.

Alle kan være med. Både nybegyndere og rutinerede.

Nils Viga Hausken (f. 1959 i Norge). 1976-80: Grafisk Formgiver, Bergeland Videregående Skole, Norge. 1986-94: Det Kgl. Danske Kunstakademi. 1998-99: Multimediedesign / projektledelse, Kunstakademiets Arkitektskole. Nils Viga Hausken har siden midten af 1990’erne deltaget på en lang række udstillinger i både ind- og udland. Senest med soloudstillingen “New Territories” på CAS, Contemporary Art Stavanger, samt “The Interplay Between The Local And The Global”, Nordic Contemporary Art Center, Xiamen, China.

Se mere http://www.nilsvigahausken.com

Pris kr. 4.765,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 475,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk