Uge 26 (25. juni – 01. juli 2017)

PÅ SPORET AF LYS OG FARVE – landskabsakvarel
v/ Anita Viola Nielsen

uge2617a

Det ærøske landskab rummer det hele; organiske former, reflekterende flader og intense farver. Lys og mørke og glødende nuancer. Mark og hav og himmel på kanten af juli – der hvor farverne er. Vi skal omkring det hele og på opdagelse i rumlige forskydninger og fortællende skyggevirkninger med akvarelblok og pensel.

uge2617b

Velkommen til et akvarelkursus, hvor der undervises i ”klassiske teknikker”, men samtidig opfordres til at bruge akvarellen på din helt egen måde. Inddragelse af flere kunstneres tilgang til akvarel – blandt andet Emil Nolde og Johannes Larsen.

uge2617c

Anita Viola Nielsen født i 1958 og er uddannet på Den Grafiske Højskole, København, Academia dell Belle Arti, Perugia (Italien) samt på Københavns Universitet (kunsthistorie). Har senest i 2016 udstillet på Museet Holmen i Løgumkloster med udstillingen: Erindringsrumsamt på Ordos Bronze Museum i Kina. Har siden 2013 været medlem af Kunstnersammenslutningen Corner og deltager i januar 2017 på den årlige udstilling på Sophienholm, Lyngby.

Hjemmeside: www.anitaviola.dk

Pris kr. 4.290,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.