Uge 26 (21. – 27. juni 2020)

MALERISK EKSPEDITION – fra kaos til klassicisme
v/ Johannes Sivertsen

Man forbinder ofte klassicisme og traditionelt oliemaleri med en søgen efter skønhed og orden. Men, for de gamle mestre handlede det også om, at en solid teknik og faste strukturer var metoder til at iagttage og forstå en ellers kaotisk verden.

En lignende holdning kan være relevant i samtidens kultur, når det kommer til at gengive det man ser. Er man først bekendt med det klassiske maleris principper og teknikker, kan man bevæge sig i alle tænkelige retninger og udforske den verden vi lever i.

Velkommen til et kursus i klassiske maleteknikker i samtidskunst. Udover den daglige undervisning, der forgår på værkstederne, vil du blive tilbudt masser af snak og foredrag på morgensamlinger og aftenforedrag samt opgaver, teknisk vejledning og fokus på dit personlige maleri.

Der arbejdes med oliemaling på kurset. Alle er velkomne – begyndere såvel som erfarne malere.

Johannes Sivertsen er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi (2014) og Ateliers Beaux-Arts de La Glacière i Paris (2008). Han repræsenteres af Galleri Specta. Indenfor de seneste år har han bl.a andet udstillet på I:Project Space i Beijing, JCE Biennalen i Montrouge og Ringsted Galleriet. Hans værker er del af Statens Kunstfond og Københavns Kommunes samlinger. Han er med til at drive udstillingsstedet OK Corral.

Se mere

http://specta.dk/kunstner-johannes-sivertsen.html

http://johannessivertsen.com/

https://www.information.dk/kultur/2015/10/laest-hoert-saa-loegne-sted-kommer?lst_cntrb

Pris kr. 4.565,-
Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk