Uge 17 (23. – 29. april 2023)

AKRYLMALERI – vådt i vådt
v/ Indigo Richards

Velkommen til et kursus med store armbevægelser. Der skal hældes, sjaskes og skrabes maling på lærreder, lag på lag og vådt i vådt. Der kan også males på papir eller stof som limes på lærredet. For udgangspunktet er, at alt er tilladt, når der arbejdes indgående og i dybden med farveblandingerne.

Når akrylmaling fortyndes med vand, ændrer den karakter og bliver levende i stedet for plastik-agtig. For når farven får lov til at flyde vil den pigmentere på samme måde som akvarelmaling. Samtidig kan der ændres på stoflighed, transparens og sugeevne ved at tilsætte for eksempel kulstøv eller sand.

Der vil blive inviteret til at arbejdes på flere lærreder ad gangen, som ligger og tørrer fra dag til dag. Kurset vil også give rig mulighed for at indarbejde motiver som planter, træer, portræt eller hvad du brænder for. Tag derfor gerne printede fotos med, du selv har taget.
Kurset vil omfatte demonstration af teknikker, foredrag, billedgennemgange og opgaver. Fælles samtale og individuel vejledning.

Tilrettelagt for både begyndere og øvede.

Indigo Richards født 1966, er uddannet på Det Fynske Kunstakademi i 1993. Deltog i 2022 på territorium/ território, Lissabon, Portugal og “Der Anders og 100% Indigo” på HUSET i Asnæs.
Har de seneste år desuden udstillet i Stockholm og Berlin. Repræsenteret af Galleri Sandberg i Odense. Medlem af kunstgruppen QWERTY.

Se mere:
http://indigo-r.dk
http://tifinger.dk/
https://www.youtube.com/watch?v=4UzZtpFnE0k

Pris kr. 5.241,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk