Uge 17 (23. – 29. april 2017)

Fantastiske Malerier
v/ Jonas Pihl

uge17a17

Alt kan ske på billedfladen, og kun fantasien sætter grænser.
Så slip fantasien løs, og udforsk teknikker og nye tilgange til maleriet. Lad os blande det abstrakte og det figurative maleri med fokus på præcision i de små detaljer og de store armbevægelser i det ekspressive strøg. Vær åben i processen, lad flade møde flade – og oplev at baggrund måske hellere vil være forgrund eller figur.

Introduktion til nye teknikker. Fx airbrush, der er god til diffuse baggrunde, overgange, lys og skygger. Til brug af skabeloner og afdækning, til Posca- og Molotow-tusser. Til langsomt-tørrende malemiddel og ”go-with-the-flow-effekt”. Og meget mere.

uge17b17

Ud over teknik, kommer vi også til at tale om ideer og komposition, om tilvalg og fravalg – for hvad kræver et interessant maleri?

Den daglige undervisning tager udgangspunkt i arbejdet med dine billeder.
Alle er velkomne – hvad enten du er øvet eller uøvet, har brug for et skub videre med dit maleri, eller bare vil i gang.

Jonas Pihl (f. 1978) er uddannet i 2008 på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Har senest medvirket på udstillingen ”50x50x50” på Kastrupgaardsamlingen og ”An Unknown Land” på Frederikshavns Kunstmuseum, og har både under og efter akademitiden udstillet flere gange i bl.a. New York, Miami og på Liverpool Biennalen.

Se mere
http://www.jonaspihl.com/

Pris kr. 4.250,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.