Uge 16 (16. – 22.04 2023)

MALELYST – ”mal som du vil og dø lykkelig”
v/ Karen Gabel Madsen

Et malerikursus, hvor en styrkelse at dit personlige maleriske sprog er i centrum. Hvad enten du er ny i faget eller er en garvet maler. Undervejs vil der være introduktion til grundbegreber om komposition, farveklang og anslag. Du vil samtidig blive støttet i at folde dit maleri ud med styr på disse virkemidler.

I løbet af ugen vil der være et par opgaver samt afprøvning af teknikker. Derudover tager den daglige undervisning på værkstedet udgangspunkt i dit maleri og hvordan det bedst styrkes og udvikles.

Velkommen til en uge med stor maleglæde og seriøs leg. Samt korte oplæg om fantastiske malere, og en masse snak om kunst og maleri – individuelt og i fællesskab. På kurset vil vi arbejde med vandbaseret maling i alle afskygninger, kridt, kul, collage og hvad der ellers styrker dit malesprog. Valget er dit.

Karen Gabel Madsen (f. 1961) er uddannet på Århus Kunstakademi 1985-88 og på Bezalel Academy of Art, Jerusalem, 1988. Maler gerne i stort format. Har udstillet på en lang række udstillinger i og udenfor Danmark. I 2018 på udstillingen “Bloomsbury Spirit” Artipelag, Stockholm. Repræsenteres af Galerie Leger i Malmø og har solgt til Statens Kunstfond i Danmark og Statens Konstråd i Sverige. Har senest kunnet opleves med separatudstilling hos Galerie Leger i februar 2022.

Se mere
www.karengabelmadsen.dk

Pris kr. 5.241,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk