Uge 14 (02. – 08. april 2017)

Slip maleriet løs – akrylmaleri
v/ Peter Linde Busk

uge14a17

Man kan opnå meget i maleriet med enkelte, gode greb og fokus på overgange og modsætninger. Nogle gange er en af de mest effektive metoder til at udvide et malerisk vokabular, at gå tilbage til legende og eksperimenterende øvelser for at (gen)opdage nye teknikker og finde inspiration. Indenfor disse rammer, eller benspænd, opstår en frihed til at give slip på forestillingen om det ”rigtige” maleri og blot turde male det, der vil males.

Velkommen til et kursus, hvor alt kan bruges: akrylmaling, skabelontryk, farvekridt, collage og ikke mindst dig selv.

uge14b17

Klassisk farvelære er ikke inkluderet. Det er derimod alsidighed, plads til at prøve af og eksperimentere, individuelle samtaler, foredrag og masser af snak om, hvad maleri egentligt er og hvad det kan.
For øvede som ikke øvede.

Peter Linde Busk f. 1973 uddannet fra Slade School of Fine Arts i London 2006 og på The Royal Academy of Arts 2009. Han bor og arbejder i dag i Berlin. Inden for de seneste 3 år har han afholdt separatudstillinger på Josh Lilley Gallery, London, Galleri Bo Bjerggaard, København, Holstebro Kunstmuseum, GL Strand, København, Monitor, Rome, samt senest på Derek Eller Gallery, New York.

Se mere
http://joshlilleygallery.com/artists/peter_linde_busk
http://kunsten.nu/journal/ugens-kunstner-peter-linde-busk/

Pris kr. 4.250,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for enkeltværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.