Uge 32 (02. – 08. august 2020)

MALERI – slip fantasien fri
v/ Ida Sønder Thorhauge

Maleri handler om at ville noget – at have noget på hjertet. Om at turde give slip og slippe ind i det ubevidste – eller følge med et motiv. Maleri handler også om flade, farve og motiv – og de lykkelige forbindelser der derimellem kan opstå. Jordbundet eller fantasifuldt – valget er malerens og alt kan inddrages i den maleriske proces.
Velkommen til et kursus med udgangspunkt i det figurative maleri hvor omdrejningspunktet er dialog og glæden ved at male. Samt vejledning, teknik og metoder. Kompositionen i billederne tages også under behandling, ligesom stoflighed, motiv og fortælling.

Der vil være fokus på deltagernes individuelle udtryksformer og motivverdener så slip fantasien fri og mal løs! Alle er velkommen.

Ida Sønder Thorhauge (f. 1990), uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2016.
Thorhauge har udstillet nationalt og internationalt på egen hånd og som en del af kunstnergruppen Piscine. Blandt andet på INCA Institute of New Connotative Action i Portland, Poor Farm i Wisconsin, Fuego i Mexico City, og på Kunsthal NORD i Danmark.
I perioden 2018-2019 er hun resident i Bikuben Fondens Atelierprogram i København, og i starten af 2020 tilknyttet PADA studios i Barreiro tæt på Lissabon.
Ida Thorhauge er udstillingsaktuel i april 2020 på Sydhavn Station (gruppe) og i april 2021på Overgaden Institut for Samtidskunst (solo).

Se mere
www.idathorhauge.com
https://www.instagram.com/padastudios/

Pris kr. 4.565,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk