Uge 12 (15. – 21. marts 2020)

FABULERENDE MALERI
v/ Ida Sønder Thorhauge

Maleri handler om at ville noget – at have et anliggende og en plan. Måske om at give slip og slippe ind i det ubevidste – eller følge med et motiv og vide hvor man vil hen. Uanset retning er maleri flade, farve og motiv – og de lykkelige forbindelser der derimellem kan opstå. Jordbundet eller fabulerende – valget er malerens og alt kan inddrages i den maleriske proces.

Velkommen til et kursus med udgangspunkt i det figurative maleri hvor omdrejningspunktet er dialog og vejledning, teknikker og metoder. Kompositionen i billederne tages også under behandling, ligesom stoflighed, motiv og fortælling.
Der vil være fokus på deltagernes individuelle udtryksformer og motivverdener så slip fantasien fri og mal løs! Alle er velkommen.

Ida Sønder Thorhauge (f. 1990), uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2016.
Thorhauge har udstillet nationalt og internationalt på egen hånd og som en del af kunstnergruppen Piscine, herunder på INCA Institute of New Connotative Action i Portland, Poor Farm i Wisconsin, Fuego i Mexico City, Den Nordiske Ambassade, OK Corral, Roskilde Festival 2019, Kunsthal Aarhus og Kunsthal NORD i Danmark. I perioden 2018-2019 er hun resident i Bikuben Fondens Atelierprogram i København.

Se mere
www.idathorhauge.com

Pris kr. 4.565,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk