Uge 11 (14. – 20. marts 2021)

NØDVENDIGT UDTRYK – maleri der kan mærkes
v/ Maria Wæhrens

Lærredet er som en krop, der kan fyldes ud. Sæt maleriet i bevægelse og bevæg dig selv, for harmoni og ro er midlertidigt sat på stand by. Omdrejningspunktet er det du kan mærke – det der sætter noget i gang i dig.

Det ekspressive udtryk inviterer til tempo og energi og storladende fortællinger. Til at give slip på tanken og i stedet følge med penslens fart hen over lærredet. Mærke strøget og farven og det, der vil fortælles.

Velkommen til et malerikursus med udgangspunkt i eksperimenter og utraditionelle veje ind i maleriet. Du er velkommen til at male med olie eller akryl, inddrage collage og objekter. Alt er tilladt – bare det virker.

Kurset vil omfatte opgaver, foredrag, billedgennemgange og individuelle samtaler om dit maleri. Et kursus for folk med lyst til at male – nybegyndere som rutinerede.

Maria Wæhrens (f. 1976) er uddannet i 2005 på Det Kongelige Danske Kunstakademi.
Har i 2016 deltaget på udstillinger på Kunsthal NORD, Ålborg. HUNGARIAN NATIONAL MUSEUM, Budapest. Huset for Kunst og Design, Holstebro. MUSEUMSBYGNINGEN, København. KIRSTEN KJÆR MUSEUM, Thy. M100 i Odense samt på KVADRAT 16 i Valby. Gæst på sammenslutningen KOLORISTERNE, Den Frie Udstillingsbygning i marts 2019 samt Kvindemuseet i Aarhus.
Udstillingsaktuel i 2020: Galleri Jir Sandel, København (soloudstilling ”Fadervor”), Maglemølle.com 01, Næstved (gruppeudstilling), Udstillingsstedet, Sorø (soloudstilling ”Soloshow af Maria Wæhrens”), Vejen Kunstmuseum, Vejen (Soloudstilling).

Se mere:
http://mariawaehrens.dk/
http://www.mfrk.dk/nyhedsvisning/ny-samtidskunst?Action=1&M=NewsV2&PID=4058

Pris kr. 4.765,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 475,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk