Uge 11 (08. – 14. marts 2020)

MALERISKE EKSPEDITIONER
v/ Anders Kjellesvik


Maleriet er meget mere end en fortolkning, det er også en fysisk oplevelse og performativ handling. Maleriske ekspeditioner handler derfor både om det ydre og det indre landskab – mellem det figurative og det abstrakte udtryk.

Udgangspunktet er maleri som et fælles anliggende – i en vekselvirkning mellem fælles oplevelser og egne studier. Formålet er at styrke den enkeltes personlige indsigt og individuelle praksis.
Under kurset vil der dagligt være fælles ekspeditioner ud i naturen på Ærø, og lys og vejr vil derfor påvirke den skabende proces. Skitser foretaget ude i naturen vil efterfølgende være udgangspunktet for det videre arbejde på atelieret.

“Maleriske ekspeditioner” er et legende og eksperimentelt kursus, omkring personligt udtryk, teknisk udvikling og en åbenhed over for det intuitive.
Der vil hovedsageligt blive arbejdet med vandbaseret maling, såsom akryl, gouache, akvarel, pigmenter. Maleriet kan udføres i forskellige formater, fra små til store og på forskellige underlag (papir, tekstil, lærred eller pap). i løbet af ugen vil der blive stillet forskellige opgaver, ligesom der vil være individuel vejledning samt fælles gennemgange.

Kurset afholdes på norsk og er åbent for alle.

Anders Kjellesvik (f. 1980) er uddannet fra Kunsthøgskolen i Bergen, Kunstakademiet i Helsinki og Det Kongelige Danske Kunstakademi. Kjellesvik arbejder med maleri, grafik, skulptur og performance. Han har siden 2005 haft en omfattende international kunstnerisk aktivitet, og er repræsenteret i flere samlinger. Anders Kjellesvik er repræsenteret af Gallerie Michael Janssen i Berlin og arbejder ved siden af sin egen praksis også i kunstnergruppen aiPotu.

Se mere:
www.anderskjellesvik.com
www.aipotu.org

Pris kr. 4.565,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk