Uge 07 (09. – 15. februar 2020)

MALERI I DIALOG
v/ Susan Hinnum

I maleri kan alt lade sig gøre – man skal bare række ud og gribe efter det, man kan bruge.
Alligevel kan det af og til være svært at få øje på, hvad det egentlig er man vil. For eksempel fordi man går rundt og tror, at rigtigt maleri ser ud på én bestemt måde. Det gør det ikke.

Maleri handler om at have noget på hjertet og er et blik på verden og en fortælling om det, der er vigtigt for dig. Uanset afsæt er maleriet et vidunderligt sted at møde verdenen … og sig selv.

Velkommen til et kursus om nye metoder og inspiration til dit maleri. Om veje og vildveje ind i maleriet med fokus på maleri som en personlig beskrivelse af verden. Som fastholdelse og oversættelse. Dynamisk eller lyrisk – valget er dit. Et fælles omdrejningspunkt er akrylmaleri og gerne i stort format. Vær parat til at blive udfordret på det du plejer at gøre.

Kurset er baseret på værkstedsundervisning med individuelle samtaler og vejledning. Derudover tekniske fif, opgaver, masser af snak, fælles billedgennemgange og foredrag om kunstens historie fra før til nu.
Øvede som uøvede er velkommen.

Susan Hinnum (f. 1959), forstander på Kunsthøjskolen på Ærø, er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 1987-94 og ph.d. fra Aarhus Universitet 2002.

Se mere
http://www.kvinfo.dk/side/633/action/2/vis/1520/

Pris kr. 4.565,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk